Daily Archives: 15 april 2019

Maak de gewenste selectie en klik op Filter

Home > Nieuws > Daily Archives: 15 april 2019

update project Passende Kinderopvang

15 april 2019

Regelmatig houden wij u op de hoogte over het project Passende Kinderopvang.

De Staat van het Onderwijs 2019

15 april 2019

Het nieuwe jaarverslag van de inspectie De Staat van het Onderwijs is afgelopen woensdag gepresenteerd en overhandigd aan de ministers OCW.

Grote opkomst eindejaarsfeest LOL

15 april 2019

Gisteren, 14 april, ontvingen de leerlingen van de weekendschool LOL (Leuk Om te Leren) hun diploma tijdens een goed bezocht eindejaarsfeest.

Monitor ‘Samenwerken met ouders’

15 april 2019

Eens per twee jaar bekijken we hoe de stand van zaken is in Arnhem wat betreft de samenwerking met ouders in VVE. Na de meivakantie gaan we de lijsten weer uitsturen naar de OAB-scholen en de VVE-intensieflocaties.

Woordenwinkeltje: tip om door te geven aan ouders!

15 april 2019

Tip voor ouders! Het Woordenwinkeltje: voor ouders met kinderen van 2,5 tot circa 4 jaar. Creatief aan de slag met woorden, en met tips voor thuis.

Werkgroep doorgaande lijn in de Laar Oost

15 april 2019

Op verzoek van verschillende partners in de Laar Oost is PAS betrokken bij het verstevigen van de doorgaande lijn.

PAS werkt samen met ROC RijnIJssel

15 april 2019

ROC Rijn IJssel en Stichting PAS hebben opnieuw de handen ineen geslagen. PAS verzorgt workshops in het VVE-keuzedeel van de PW3 opleiding.