Introductietraining VVE Arnhem voor invalkrachten [training 5] >> VOL

Home > Evenementen > Introductietraining VVE Arnhem voor invalkrachten [training 5] >> VOL

Dit evenement eindigde op 19 juni 2019

• Locatie: Stichting PAS @Onderwijshuis Arnhem
    Beverweerdlaan 3, 6825AE Arnhem
  • Doelgroep: Medewerkers Peutergroepen, VVE-werkvloer
  • Cursusdata:    |      |

Doel

In deze introductietraining wordt specifiek aandacht besteed aan de Arnhemse VVE-aanpak.

Flexibele en vaste invalkrachten moeten voldoen aan de vereisten van de Arnhemse subsidievoorwaarden Voorschools Aanbod VVE. Je ontvangt een certificaat na afronding van:

• e-learning module of andere, erkende VVE-scholing, voorafgaand aan de training
  • introductietraining VVE Arnhem voor invalkrachten
  • praktijkopdracht

Inhoud

In deze introductietraining wordt specifiek aandacht besteed aan de Arnhemse VVE-aanpak, aanvullend op de e-learning of een andere, erkende VVE-scholing.
Tijdens de training komt aan bod:

• VVE-Arnhem
  • hoe leren kinderen?
  • het handelen van de pedagogisch medewerker
  • organisatie op de groep
  • ouderbetrokkenheid

Voor wie?

Deze training is voor invalkrachten van voorschoolse VVE basis- en intensief locaties.

Voorwaarde:
voorafgaand aan deze training hebben de invalkrachten via hun werkgever een e-learning of andere VVE-scholing gevolgd. Zo heb je voor-kennis van VVE, en haal je het maximale uit de training. Over het algemeen wordt deze e-learning module gevolgd. Neem voor de login en betaling contact op met je leidinggevende of HR afdeling.

Het is niet nodig om voor aanvang van de training de praktijkopdrachten uit deze module te maken. Het theoretisch stuk dien je wel te hebben gevolgd. In de eerste bijeenkomst ontvang je een praktijkopdracht van de trainer. Deze maak je in de weken tussen de eerste en tweede bijeenkomst. De opdracht wordt besproken en vormt daarmee o.a. het uitgangspunt van de tweede bijeenkomst.

Organisatie en planning

De training bestaat uit twee bijeenkomsten. De training wordt verzorgd door coaches Passende Kinderopvang Hermien Braakhekke en Joke Kersbergen van Stichting PAS.

Data:

training 1:
woensdag 12 september en woensdag 3 oktober: 13.00 – 16.15 uur

training 2:
woensdag 24 okt en woensdag 14 november: 13.00 – 16.15 uur

training 3:
woensdag 16 januari van 13.00 – 16.15 uur en vrijdag 8 februari 2019: 09.00 – 12.15 uur

training 4:
woensdag 13 maart en woensdag 3 april: 13.00 – 16.15 uur