Managementbijeenkomst VVE in Arnhem

Home > Evenementen > Managementbijeenkomst VVE in Arnhem

Dit evenement vindt plaats van 7 maart 2023 tot en met 16 mei 2023. De eerstvolgende keer is op 4 april 2023 13:00

• Locatie: Nader te bepalen
    Beverweerdlaan 3, 6825 AE Arnhem
  • Doelgroep: Managers VVE locaties
  • Cursusdata:    |      |      |

Doel

Stichting PAS organiseert drie bijeenkomsten voor managers van voorschoolse VVE locaties in Arnhem. Het is belangrijk dat iedereen goed op de hoogte is van de achtergrond en de invulling van VVE in Arnhem.
Arnhem is volop in ontwikkeling en we willen jullie graag als eerste meenemen in het gedachtengoed/ de visie op Kansengelijkheid en Inclusie.

Deze bijeenkomsten zullen in het teken staan van:
  • De Arnhemse Visie op Kansengelijkheid en Inclusie in de kinderopvang (de kapstok).
  • Inzoomen op Inclusie- Achtergrond/ voorgeschiedenis Passende Kinderopvang.
  • Rol ambulant team en coach Passende Kinderopvang.
  • Samenwerking met netwerkpartners (waaronder jeugdverpleegkundige, wijkcoach, logopedisten Stichting PAS)  (de samenwerkingsafspraken die we al meestuurden n.a.v. afgelopen uitvoeringsoverleg).
  • Inzoomen op Kansengelijkheid- Basiskennis VVE, kennis van de Arnhemse VVE- kwaliteit én handvatten om pedagogisch medewerkers te ondersteunen om dit in praktijk te brengen.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor managers van voorschoolse VVE-locaties in Arnhem.

Organisatie en planning

Dinsdag 7 maart 13.00-16.00 uur. Lokatie: Onderwijshuis

Dinsdag 4 april 13.00-16.00 uur  Lokatie: Rozet

Dinsdag 16 mei 13.00-16.00 uur  Lokatie: Rozet

Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.