Training Meertaligheid in de praktijk

Dit evenement eindigde op 23 mei 2019

• Locatie: Stichting PAS @Onderwijshuis Arnhem
    Beverweerdlaan 3, 6825AE Arnhem
  • Doelgroep: Intern begeleiders, Leerkrachten basisschool, Leerkrachten vroegschool; groep 1-2, Medewerkers Peutergroepen, Pedagogisch Medewerkers
  • Zoekwoorden:
  • Cursusdata:    |

Omgaan met meertaligheid.

Inhoud

Wil je meer weten omtrent meertaligheid en meertalig opvoeden? We praten je graag bij over de nieuwste ontwikkelingen zoals: taaldominantie, talensensibiliteit, code mixen, translanguaging.

Dus:

• werk je met kinderen met een andere moedertaal?
  • ga je in gesprek met ouders die ook andere talen spreken?
  • is het lang geleden dat je met een professional hebt gesproken over meertalig opgroeien?
  • wil je tips over hoe je ouders kunt helpen en adviseren over meertalig opvoeden?
  • wil je graag meer weten over ontwikkelingen en visie omtrent meertaligheid?

meld je aan!

We delen de meest recente informatie, kennis en ervaringen. Samen komen we tot de beste oplossingen!

Voor wie?

Medewerkers van (voor)schoolse voorzieningen 0-13 jaar, pedagogisch medewerkers, leerkrachten, IB-ers, vrijwilligers.

Opzet training

Bij aanmelding nemen we contact met je op over je vragen en wensen. Naar aanleiding hiervan bepalen we ons programma. Hierbij valt te denken aan basiskennis/verdieping/casussen/multiculturaliteit.

Ook kunnen we de groep in tweeën splitsen (parallel of na elkaar). Houd daarom de hele middag vrij! Nadere tijdstippen volgen.

Organisatie en planning

23 mei: 13.30 – 16.00 uur.

De training wordt verzorgd door de logopedisten van Stichting PAS.