PASsessie: Workshop Interculturele communicatie

Home > Evenementen > PASsessie: Workshop Interculturele communicatie
  • Locatie: Rozet
    Kortestraat 16, Arnhem
  • Doelgroep: Intern begeleiders, Leerkrachten basisschool, Medewerkers Peutergroepen, Pedagogisch Medewerkers, Primair onderwijs beleidsmakers, Primair onderwijs werkvloer, Schoolbesturen, Schoolleiders, Sociaal wijkteam, Team leefomgeving, Vrijwilligersorganisaties, VVE-werkvloer
  • Zoekwoorden:

PASsessies

Op woensdagmiddag woensdag 13 februari 2019 organiseren we een PASsessie in de vorm van een workshop. Op de PAS conferentie in maart 2018 was deze workshop een groot succes. Daarom organiseren we deze nu nogmaals, speciaal voor professionals die werken met kinderen en gezinnen uit andere culturen, zoals pm-ers, leerkrachten, ib-ers, en andere professionals uit het PO.

In de workshop nemen we een kijkje achter de schermen van cultureel gestuurd gedrag. We gaan in op de relatie tussen cultuur en de wijze van communiceren.
De workshop wordt verzorgd door Leila Jaffar, van Jaffar Consultancy. Zij heeft dertig jaar ervaring als trainer en adviseur op het gebied van interculturele communicatie.

Waar? Rozet, Kortestraat 16, Arnhem
Wanneer? 13 februari 15.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

AanmeldenUitnodiging