Maak de gewenste selectie en klik op Filter

Home > EvenementenEvenementen >

Training Meertaligheid in de praktijk

4 juni 2019

Op de werkvloer werk je soms met kinderen en ouders met een anderstalige of meertalige achtergrond. Tijdens de training gaan we in op de verschillende manieren van meertalig opvoeden.

Verdiepingscursus Omgaan met meertaligheid

4 juni 2019

Aan de hand van casuïstiek gaan we in op meertaligheidsvraagstukken in het dagelijks werk. Basiskennis over meertaligheid is vereist voor het volgen van deze training.

Gezocht: leerkrachten Zomerschool Arnhem 2019 (3 weken fulltime)

6 april 2019

Voor de Zomerschool zijn wij op zoek naar een enthousiaste en inspirerende leerkrachten (m/v), beschikbaar van 22 juli t/m 9 augustus. Ben jij beschikbaar? Of ken je iemand? Neem vooral contact op!

PASconferentie 2019: SamenWerken aan Kansengelijkheid

19 februari 2019

De jaarlijkse conferentie van Stichting PAS is een onmisbare bijeenkomst voor alle professionals en vrijwilligers uit het Arnhemse werkveld kansengelijkheid. Jij komt toch ook?!

Kwaliteit in uitvoering – professionalisering

20 september 2018

De kwaliteit van de professional is van grote invloed op het succes van de schoolloopbaan van kinderen. Daarom bieden we in Arnhem een voortdurend en samenhangend aanbod deskundigheidsbevordering.

PASsessie: Workshop Interculturele communicatie

11 januari 2018

Op 13 februari 2019 organiseren we een PASsessie in de vorm van een workshop. In de workshop nemen we een kijkje achter de schermen van cultureel gestuurd gedrag. We gaan in op de relatie tussen cultuur en de wijze van communiceren.

Nieuwsbrief Stichting PAS

20 april 2017

De nieuwsbrief is bedoeld voor alle mensen die werkzaam zijn in het Arnhem werkveld voor Kansengelijkheid en wordt uitgegeven door Stichting PAS.