Vacature projectmedewerker

21 april 2022
Home > Nieuws > Algemeen > Vacature projectmedewerker

Projectmedewerker

Wil jij een belangrijke rol spelen in kansengelijkheid in Arnhem?

Wij zoeken een Projectmedewerker, voor 20 uur per week / 50%

Je bent de spil binnen de projecten van Stichting PAS en je levert ondersteuning aan de  projectleiders. Je voert het projectsecretariaat, ter ondersteuning van de projectmanager,  met onder andere e-mails beantwoorden, telefoon opnemen, facilitaire zaken regelen, etc.

Je administreert, plant, organiseert, verzamelt, ordent, bewerkt, controleert én houdt de  voortgang van de projecten nauwlettend in de gaten. Inhoudelijk lever je binnen kaders een  waardevolle bijdrage met de uitwerking van verschillende deelprojecten. Je bereidt  (project)plannen voor en schrijft eraan mee. Je weet documenten goed vorm te geven en  bent goed in het redigeren van teksten. Je fungeert als vraagbaak en informatieverstrekker  voor iedereen die bij het project betrokken is, zowel intern als extern.

Benieuwd? Klik voor de volledige vacaturetekst!

Over ons

Arnhem kent een stedelijke aanpak als het gaat om het beleid kansengelijkheid en inclusie.  Stichting PAS geeft uitvoering aan dit beleid en heeft als missie de ontwikkelings- en  onderwijskansen van de Arnhemse kinderen te bevorderen, het integraal onderwijsbeleid in  Arnhem te stimuleren en de samenhang in de uitvoering door verschillende partners te  realiseren.

Bij Stichting PAS werken we in twee programmalijnen: Vroegsignalering & Educatie (VVE)  en Doorontwikkelen & Vergroten perspectief, waarmee zij ondersteunt en adviseert binnen  kinderopvang en primair onderwijs.