Vacature leerkracht Zomerschool

21 maart 2022
Home > Nieuws > Algemeen > Vacature leerkracht Zomerschool

leerkracht Zomerschool, van 3 t/m 26 augustus

Wil jij meewerken aan kansengelijkheid en het verschil maken voor Arnhemse leerlingen? Voor de Zomerschool zijn wij op zoek naar enthousiaste en inspirerende leerkrachten (m/v), die drie weken fulltime beschikbaar zijn.

Jij bent een afgestudeerde leerkracht met werkervaring in het onderwijs en uiteraard affiniteit met de doelgroep. Je kan goed omgaan met verschillen in de groep. Je hebt humor, lef, betrokkenheid, enthousiasme en relativeringsvermogen. Je beschikt over theoretische en praktische vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden. Je hebt bij voorkeur ervaring met leerlingen in achterstandsgebieden en wil graag een steentje bijdragen aan kansengelijkheid voor leerlingen in Arnhem.

Benieuwd? Klik voor de volledige vacaturetekst!

Over ons

Arnhem kent een stedelijke aanpak voor kansengelijkheid en inclusie. Stichting PAS geeft hier uitvoering aan. Ze heeft als missie: ontwikkelings- en onderwijskansen van Arnhemse kinderen te bevorderen, het integraal onderwijsbeleid in Arnhem te stimuleren en de samenhang in de uitvoering door verschillende partners te realiseren. Stichting PAS heeft 2 programma’s: Vroegsignalering & Educatie en Doorontwikkelen & Vergroten Perspectief waarmee zij ondersteunt en adviseert binnen kinderopvang en primair onderwijs.

Stichting CLC Arnhem werkt aan onderwijsinnovatie via verschillende programma’s voor de scholen van Flores Onderwijs en Deltascholengroep: Leren met ICT, Samen Opleiden, Kunst cultuur & maakonderwijs, Bewegen gezondheid en sport.
We werken in beide stichtingen nauw samen. Zo delen we expertise in diverse projecten en op het vlak van communicatie.

De leerlingen van de groepen 7 en 8 van alle Arnhemse basisscholen kunnen zich dit jaar weer aanmelden voor de Zomerschool. We zijn er specifiek voor die kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Op de Zomerschool werken we niet alleen aan taal en rekenen maar ook aan sociale vaardigheden, kennis van de wereld en bovendien worden de leerlingen voorbereid op het voortgezet onderwijs. In de middagen is er aandacht voor sport, techniek, theater en muziek. Op vrijdag gaan we op excursie. Het lesprogramma is van hoge kwaliteit.