Vacature Logopedist

9 maart 2023
Home > Nieuws > Algemeen > Vacature Logopedist

Vacature

Logopedist, 24-32 uur per week

 

Over Stichting PAS
De gemeente Arnhem kent een stedelijke aanpak als het gaat om kansengelijkheid en  inclusie. Stichting PAS geeft uitvoering aan dit gemeentebeleid door de ontwikkelings- en  onderwijskansen van Arnhemse kinderen te bevorderen, het integraal onderwijsbeleid in  Arnhem te stimuleren en de samenhang in de uitvoering daarvan door verschillende  partners te realiseren. Met 25 medewerkers zetten we ons bij Stichting PAS in om de  kansengelijkheid voor Arnhemse doelgroepkinderen van 0 tot 14+ te bevorderen. We doen  dit door onze expertise en dienstverlening in te zetten vanuit een integrale aanpak en  bewezen interventies. 

Wij jij hierin een belangrijke rol spelen, dan komen we graag met je in contact voor de  (tijdelijke) functie: 

Logopedist, 24 – 32 uur per week 

De functie

  • Als logopedist bij Stichting PAS werk je als preventief logopedist in een VVE setting.  Je bezoekt peutercentra en kinderdagverblijven en screent de kinderen op taal-, spraak en andere logopedische problemen.
  • Je schoolt, begeleidt en adviseert pedagogisch medewerkers en ouders over een  passend traject voor de peuters. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het  stimuleren van een taaltijke (thuis)omgeving.
  • Stichting PAS biedt verschillende scholingen aan op het gebied van VVE. De logopedisten van Stichting PAS voeren met regelmaat onderdelen van deze  scholingen uit.
  • Je werkt met name ambulant op verschillende locaties, maar je administratieve  werkzaamheden kun je op kantoor of thuis uitvoeren.

Wie ben jij?
De hbo-opleiding logopedie heb je met succes afgerond.
Je hebt kennis van didactische methoden en technieken en ervaring in het toepassen ervan. Je slaagt erin om snel inzicht te krijgen in je taken en onze organisatie. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en met jouw positief ingestelde en open  houding motiveer je anderen in de samenwerking. Je kunt goed zelfstandig werken. 

Wat wij bieden

  • Een contract voor de periode van eind mei tot begin november 2023.
  • Een ambulante functie, waarbij je de werkdagen en -uren flexibel kan indelen en er is  voldoende ruimte om thuis te werken.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en een salaris van maximaal € 4.164,00 bij een  fulltime dienstverband.
  • Werken in een bevlogen, inspirerend en enthousiast team.

Informatie
Heb je inhoudelijke vragen naar aanleiding van deze vacature neem dan contact op met  Carlijn Bleumer. Vragen over de procedure/arbeidsvoorwaarden kun je mailen aan  e.hendriks@stichtingpas.nl.
Heb je interesse in de functie, stuur je mail met motivatie en cv uiterlijk 24 maart 2023 naar  info@stichtingpas.nl.

© 2021 Stichting PAS