Vacature onderwijsassistent Zomerschool

21 maart 2022
Home > Nieuws > Algemeen > Vacature onderwijsassistent Zomerschool

onderwijsassistent Zomerschool, van 3 t/m 26 augustus

Wil jij meewerken aan kansengelijkheid en het verschil maken voor Arnhemse leerlingen? Voor de Zomerschool zijn wij op zoek naar enthousiaste onderwijsassistenten (m/v), die drie weken fulltime beschikbaar zijn.

Je volgt een opleiding die raakvlakken heeft met het werk aan de Zomerschool of je hebt een dergelijke opleiding afgerond (PABO, ALPO, onderwijsassistent). Je hebt affiniteit met de doelgroep en wil voor hen het verschil maken. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Benieuwd? Klik voor de volledige vacaturetekst!

Over ons

Arnhem kent een stedelijke aanpak voor kansengelijkheid en inclusie. Stichting PAS geeft hier uitvoering aan. Ze heeft als missie: ontwikkelings- en onderwijskansen van Arnhemse kinderen te bevorderen, het integraal onderwijsbeleid in Arnhem te stimuleren en de samenhang in de uitvoering door verschillende partners te realiseren. Stichting PAS heeft 2 programma’s: Vroegsignalering & Educatie en Doorontwikkelen & Vergroten Perspectief waarmee zij ondersteunt en adviseert binnen kinderopvang en primair onderwijs.

Stichting CLC Arnhem werkt aan onderwijsinnovatie via verschillende programma’s voor de scholen van Flores Onderwijs en Deltascholengroep: Leren met ICT, Samen Opleiden, Kunst cultuur & maakonderwijs, Bewegen gezondheid en sport.
We werken in beide stichtingen nauw samen. Zo delen we expertise in diverse projecten en op het vlak van communicatie.

De leerlingen van de groepen 7 en 8 van alle Arnhemse basisscholen kunnen zich dit jaar weer aanmelden voor de Zomerschool. We zijn er specifiek voor die kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Op de Zomerschool werken we niet alleen aan taal en rekenen maar ook aan sociale vaardigheden, kennis van de wereld en bovendien worden de leerlingen voorbereid op het voortgezet onderwijs. In de middagen is er aandacht voor sport, techniek, theater en muziek. Op vrijdag gaan we op excursie. Het lesprogramma is van hoge kwaliteit.