12 december 2019
Home > Nieuws > Algemeen > VoorleesExpress Arnhem zoekt per direct enthousiaste coördinatoren en voorlezers

VoorleesExpress Arnhem zoekt per direct enthousiaste vrijwilligers. Als voorlezer leest u gedurende twintig weken voor aan een kind uit een gezin met een arm taal- en leesklimaat. Dit gebeurt bij de gezinnen thuis.

Een coördinator bereidt een gezin en hun voorlezer voor op de start van de VoorleesExpress, en bezoekt het gezin een paar keer tijdens het traject. Daarbij wordt ook gekeken naar hoe het voorlezen het beste past in de thuissituatie.

Als voorlezer leest u één keer per week voor bij het gezin thuis, op een vaste dag en tijdstip. Hierbij is het voor de voorlezer belangrijk om de ouders van de kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij het voorlezen.

Aanmelden en meer informatie
Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Of bent u op zoek naar meer informatie over de VoorleesExpress? Kijk dan eens op www.voorleesexpress.nl/arnhem, of neem contact op met de projectleider Corinna Haese via voorleesexpress@rozet.nl.