Zomerschool VVE 2019

19 september 2019
Home > Nieuws > Over PAS > PAS nieuwsbrief > Zomerschool VVE 2019

Dit jaar vond de Zomerschool VVE plaats op maarliefst 17 locaties.
Doel van de Zomerschool VVE is het voortzetten van het VVE programma tijdens de zomervakantie. Vooral continuïteit in taalstimulering is belangrijk. Ouders worden d.m.v. ouder-kindworkshops actief betrokken.

Verslag van zomaar een dag Zomerschool VVE 2019:

Vandaag kwam Darifa weer. Wat is nou gezond en wat is nou ongezond eten? Drop, citroen, augurk, snoep, beschuit, jam. Van alles viel er te proeven.
Eerst waren de kinderen aan de beurt. Er lagen allemaal etenswaren onder een theedoek en de kinderen mochten iets pakken zonder te kijken. Daarna proeven…. De kinderen deden erg leuk mee! Ze hebben bijna alles geproefd. 

Dan de ouders… Ze kregen een blinddoek om en Darifa gaf ze allemaal iets te proeven. Drop aan de moeders die geen drop kennen. En oma kreeg een citroen.. Bah! 🙂 Ook de augurk viel niet in de smaak. Veel jam met een heeeel klein stukje beschuit dan weer wel.

Na deze leuke activiteit gingen we weer met de ouders naar de hal om samen na te praten. De ouders kregen weer nieuwe kopieën uitgedeeld met de LOGO woorden en ook een leuk memory spel om samen met de kinderen thuis te knippen en spelen.

Nu hebben de kinderen na 2 weken zomerschool even 3 weken vakantie. Sommige ouders gaven al aan dat het wel langer mocht duren. Zo leuk hebben de kinderen het! De laatste week van de vakantie hebben we gelukkig nog een week zomerschool. Tot dan!

© 2020 Stichting PAS