Daily Archives: 29 juni 2020

Maak de gewenste selectie en klik op Filter

Home > Nieuws > Daily Archives: 29 juni 2020

Een beter nieuw

29 juni 2020

Terugblik op een bijzondere periode. En een warme zomergroet van alle PASsers.

Monitor Kansengelijkheid in ontwikkeling

29 juni 2020

Er gebeurt in Arnhem veel op het gebied van kansengelijkheid. Zowel in de voorschool als in het PO, maar ook in de overgang naar het VO. Om al deze ontwikkelingen te kunnen volgen, zijn we bezig met het optuigen van een Monitor Kansengelijkheid.

Een zomers aanbod: Zomerscholen en TaalSpelgroepen

29 juni 2020

In de zomervakantie organiseren we, in samenwerking met Arnhemse partners, maarliefst drie activiteiten voor drie verschillende leeftijdsgroepen.

WOAN update

29 juni 2020

Stichting PAS neemt deel in de Werkplaats Onderwijskansen Arnhem Nijmegen (WOAN). Regelmatig berichten we via deze nieuwsbrief over dit werkplaats onderwijsonderzoek.

Tips uit brainstorm samenwerken met ouders in coronacrisis

29 juni 2020

We hielden een brainstorm over samenwerken met ouders, nu de ouderbijeenkomsten niet door kunnen gaan.

Nieuwe VVE locatie: Skar Kunstig en Zo

29 juni 2020

Het aantal VVE locaties in Arnhem is weer uitgebreid.

Project Kansrijk opgroeien; Samenwerken in Presikhaaf

29 juni 2020

Project Kansrijk opgroeien: Samenwerken in Presikhaaf is opgezet door de Gemeente Arnhem, ProScoop en GGD Gelderland-Midden. Doel van het project is het bevorderen van de samenwerking tussen organisaties die werken aan betere kansen voor kinderen en jongeren in Presikhaaf.

Update VoorleesExpress

29 juni 2020

Na de zomervakantie starten er weer nieuwe voorleestrajecten. Help jij mee om eventuele extra opgelopen achterstand aan te pakken?! Meld een gezin aan bij de VoorleesExpress!

Pilot VVE-afspraak verlengd

29 juni 2020

Door de corona-uitbraak hebben we nog niet voldoende ervaring kunnen opdoen met de VVE-afspraak. Daarom verlengen we de pilot tot half november.

Doe ook mee met BoekStart in de kinderopvang!

29 juni 2020

Wil jij in je kinderopvanglocatie ook meer doen met voorlezen? We hebben ruimte voor 6 nieuwe BoekStart-locaties!

Presentaties onderzoek studenten Sparkcentre Presikhaaf

29 juni 2020

Begin juni presenteerden twee groepjes HAN studenten van het Sparkcentre Presikhaaf hun onderzoek. Een Sparkcentre is een werkplaats waarin studenten, docenten, onderzoekers en professionals interprofessioneel samenwerken, leren en opleiden rondom vraagstukken in een wijk.

Spel aan Huis in de coronaperiode

29 juni 2020

De speelsessies van Spel aan Huis liggen helaas ook stil in de corona-periode. Gelukkig zijn er alternatieven.